Menu

+40 755 880 110 contact@decorimob.ro

Termostat 4iE-WiFi

Termostatul 4iE a fost conceput să controleze în egală masură toate sistemele de încălzire centralizată, cum ar fi: sistemele de incalzire in pardoseala electrica, sistemele de incalzire in pardoseala cu agent termic, sistemele de incălzire cu calorifere sau ventiloconvectoare.

  • Sfaturi de economisire a energiei
 – 4iE vă găsește tarifele cele mai mici la energie și modalități inteligente pentru a reduce utilizarea. Puteți vedea costurile de energie cu display-urile grafice.
  • Control de la Smartphone
 – Folosiți telefonul smartphone, tableta sau calculatorul pentru a controla on-line încălzirea. Înlocuiește inteligent™ cu un control rapid, intuitiv, încălzirea dumneavoastră. Nu este nevoie să reprograma dacă vă modificați rutina.
  • Mod de învățare
 – Puteți seta 4iE pentru a afla cum să utilizați încălzirea și aceasta se va programa, ajustând timpul de pornire pe baza temperaturilor actuale, pentru a asigura casa dvs. la temperatura dorită la momentul potrivit.
  • WarmApps™
 – Luați aplicații pe 4iE-ul dvs ca alerte de trafic și întârzieri de transport pentru călătoria dvs. Chiar puteți încărca o fotografie de fundal, pentru a personaliza 4iE-ul dvs.

Căile inteligente 4iE constau în a încălzi mai eficient casa dvs, economisind până la 20% din factura de energie.

 

CARACTERISTICI: 

Tensiune de alimentare: 230V +/- 15% la 50Hz
Ieșire Max: 16A, ~3600W
Dimensiuni: 90 x 110 x 18mm
Ecran: 72 x 54 mm full color touch screen
Senzori:

Livrat cu NTC 10K sondă podea (3m) și senzor

de aer

Programare:

Până la 5 perioade de confort pe zi, cu orice

combinație de zile

Garantie:

Grad protecție:

3 ani

IP33

 

termostatul-4ie-alb-450x250
termostatul-4ie-negru-300x263