Menu

+40 755 880 110 contact@decorimob.ro

Despre noi

Cine suntem?
Din anul 2004, seriozitatea și promptitudinea caracterizează compania Decorimob. În 2004, aflată la început de drum, societatea a intrat pe piața geamurilor termopan.

Cu timpul, ne-am specializat în domeniu și am căutat mereu oportunități de dezvoltare și satisfacere a exigențelor cerute de clienți.

Astazi, DECORIMOB SRL ofera clientilor sisteme profesionale de umbrire: copertine retractabile, rulouri antivant pentru terase, pergole clasice textile, pergole bioclimatice, copertine pentru veranda, tamplarie PVC cu geam termopan marca REHAU, sisteme de incalzire in pardoseala.

Fără reclamații și cu recomandările clienților noștri mulțumiți, activitatea noastră s-a extins, atât pe teritoriul județului Brașov, cât și în București-Ilfov, Prahova, Sibiu, Buzău și Vrancea, iar mai apoi în restul țării.

Anii de experiență au făcut să avem lângă noi cele mai bune echipe de montaj și specialiști în domeniu, iar profesionalismul cu care lucrează vă vor îndruma în alegerea și configurația perfectă pentru ca lucrarea dumneavoastră să fie la cele mai înalte standarde de calitate, aspect și siguranță.

Ce aducem nou?

Ne-am adaptat pieței, iar DECORIMOB, oferă astăzi soluții complete de tâmplărie PVC cu geam termopan, cele mai noi sisteme profesionale de umbrire, dar și sisteme de încălzire electrică.

Livrare la adresă

Termenul de livrare și montaj este de maximum 30 zile lucrătoare, de la semnarea contractului cu  dumneavoastră!

Reparații și montaj

Reparatii si montaj de calitate, dar și consultanță și intretinere pentru geamurile vechi.

Garanția produselor

Garanție extinsă de la 5 la 7 ani, pentru sistemele de tâmplărie PVC cu geam termopan.

Consultanță

Experții noștri vă stau la dispoziție cu cele mai bune sfaturi pentru eficiență maximă și costuri minime. Solicitați gratuit sfatul nostru!

Lasă totul în grija noastră

Apelează cu încredere la Decorimob!

Indiferent de serviciile pe care le alegi, noi suntem gata să îți oferim consultanță și sprijin complet. Fii fără griji!

 • Romeo Olănescu

  Testimonial

  "Sunt foarte mulțumit de promptitudinea, calitatea și profesionalismul acestei firme. Mulțumesc!"

 • Cosea Gabriel

  Testimonial

  "Firma DECORIMOB cu sediul în Brașov, reușește să-ți aducă în casă confortul și bunăstarea de care ai nevoie prin instalarea jaluzelelor exterioare cu lamele de aluminiu mobile fabricate în străinătate. Acestea se remarcă prin calitate și o deosebită estetică."

 • Dana Antoche

  Testimonial

  ”S-au mișcat rapid, iar asta ne-a plăcut cel mai mult. Am recomandat mai departe și uite că au trecut câțiva ani și nu am avut nicio problemă cu geamurile.”

 • Andreea Cîțu

  Testimonial

  ”Apreciez calitatea produselor, calitatea muncii, seriozitatea și profesionalismul celor implicați în această activitate, noutățille și diversitatea produselor oferite. Recomand cu încreder să apelați la serviciile acestei companii. Merită tot respectul.”

 • Toma Marius

  Testimonial

  "Firmă serioasă cu personal profesionist, deschisi catre client si atenți la detalii. O colaborare de nota 10. Recomand cu încredere."

 • Adrian Mihai

  Testimonial

  ”Ne bucurăm foarte mult că am ales această firmă. Au fost foarte rapizi și lucrarea a fost de calitate. Mulțumim!”