Menu

+40 755 880 110 contact@decorimob.ro

Jaluzele exterioare – storuri venețiene

Oferim cea mai variată gamă de jaluzele moderne pentru exterior (storuri) atât cu acționare electrică cu motor și întrerupător sau telecomanda, dar și cu acționare manuală cu manivelă.

Storurile pentru exterior sunt cea mai modernă tehnică de umbrire și protecție solară acestea fiind disponibile în toată gama de culori RAL, și pot fi realizate până la dimensiuni maxime de 4,5 m lățime și 5,5 m înălțime, o suprafață totală de 22,5 mp.

Jaluzelele exterioare oferă un design modern oricărei locuințe sau clădire de birouri și oferă o umbrire de până la 90%.

Jaluzelele exterioare (storurile) Z90, realizate cu un design unic cu lamele în formă „Z” care asigură o umbrire de până la 90%.

Disponibile pentru o suprafață de pânăla 12,5 mp, până la înălțime de 5 m și lățime de 4,5 m, cu o rezistență la vânt de până la 90 km/oră.

Gamă variată de culori, disponibile în 10 culori standard, dar pe comandă se pot realiza în orice culoare din paletarul RAL.

Acționare electrică cu telecomandă sau întrerupător, dar și manuală cu manivelă.

Posibilitate de realizare pe sistem de ghidaj prin cablu sau șine.

Mai multe informații tehnice în catalogul alăturat sau în showroomul nostru.

O soluție eficientă și elegantă de umbrire exterioară, storurile cu lamelă de tip „C” oferă un design modern locuinței dumneavoastră.

Posibilitate de acoperire a unei suprafețe de pânăla 12 mp, realizabile până la înălțimea de 5 m și lățimea de 4,5 m.

Disponibile în 10 culori standard, dar pe comandă în orice culoare din paletarul RAL.

Se pot realiza cu ghidaj pe cablu sau șine.

Umbrire de pânăla 80% și rezistență la vânt de până la 80 km/oră.

Mai multe informații regăsiți în catalogul alăturat sau în showroomul nostru.

Jaluzelele exterioare (storurile) S90, realizate cu un design unic cu lamele in forma „S” sunt recomandate pentru umbrirea unor suprafete mari, deoarece lamelele au un efect optic mai mare. Barele de ghidare din aluminiu asigura stabilitatea jaluzelelor la vant si sunt un element de sprijin pentru asigurarea casei impotriva efractiei,ajungand la inaltimea de 4m si latimea de 6 m.

Gama variata de culori, disponibile in 6 culori standard, dar pe comanda se pot realiza in orice culoare din paletarul RAL;

Actionare electrica cu telecomanda sau intrerupator dar si manuala cu manivela;
Posibilitate de realizare pe sistem de ghidaj prin cablu sau sine.

Mai multe informatii regasiti in catalogul alaturat sau in showroomul nostru.