Menu

+40 755 880 110 contact@decorimob.ro

Geamuri termopan

Geamuri termopan: Profilele PVC comercializate de noi sunt marca REHAU – import Germania, fiind unul din liderii mondiali pe piata polimerilor, ei furnizând cu un succes deosebit toată gama de plastice și furtune pentru renumite mărci auto cum ar fi: Audi, BMW , Mercedes, Opel, și nu numai.

În componența ferestrei se adaugă feroneria GU Unijet sau Roto NT – produse în Germania la cele mai înalte standarde de calitate, purtând marcajul CE, fiind una dintre cele mai sigure feronerii din întreaga lume. Iar pentru ca pachetul să fie complet se adaugă sticla Saint Gobain – produsă în Franța.

Beneficiați de calitatea produselor cu o garanție de 5 ani pentru tâmplăria PVC cu geam termopan. În plus, compania DECORIMOB, vă oferă o garanție extinsă cu 2 ani, pentru eventuale reglaje.

Oferim gama completa de tâmplărie P.V.C.:

 

  • Profil REHAU Euro 70 – 5 camere de izolare termică și fonică
  • Profil REHAU Brilliant Design – 5 camere de izolare termică și fonică
  • Profil REHAU Geneo – 6 camere de izolare termică și fonică
  • Profil REHAU Synego – 6+7 camere de izolare termică și fonică
  • Profil SALAMANDER Blue Evo 73 – 5 camere de izolare termică și fonică
  • Profil SALAMANDER Blue Evo 82 – 6 camere de izolare termică și fonică

Toate profilele fiind cu geam termoizolant în diverse configurații de la 20mm – 50mm:

Float+LowE ; Float+4 Anotimpuri ; Float+LowE+Float ; Mat ; Krizet ; Duplex, etc.

PLASE DE INSECTE


PLASE DE INSECTE CU BALAMALE

Vă oferim plase de insecte cu balamale, disponibile în culorile standard ALB (9010), MARO(8014) sau GRI ANTRACIT(7016), dar la cerere se pot vopsi în orice culoare RAL cât și în imitație de lemn.

Cel mai economic tip de protecție împotriva insectelor, fiind confecționate din ramă de aluminiu extrudat de 17x25mm îmbinate cu colțar PVC și plasa din fibră de carbon gri.

Dimensiunile maxime de realizare sunt 1200 mm lățime x 2400 mm înălțime. Se realizează în funcție de dimensiune cu 2 sau 3 balamale și bară de ridigizare, iar închiderea se face prin blocator sau magnet.

PLASE INSECTE TIP RULOU VERTICAL SAU ORIZONTAL

Disponibile în culori standard ALB, MARO sau GRI ANTRACIT, dar opțional se pot vopsi în orice culoare RAL sau imitație de lemn.

Plasele tip rulou sunt realizate cu amortizor pentru controlul vitezei de ridicare, perii antivânt pentru a împiedică ieșirea accidentală a plasei din șină, iar în partea de jos cu agățător pe toată lățimea plasei pentru o închidere etanșă.

Sistemele verticale se pot realiza la dimensiuni maxime de 1600 mm lățime x 2400 mm înălțime.

Sistemele orizontale se pot realiza într-un singur canat cu dimensiuni de până la 1800 mm lățime x 2700 mm înălțime, iar în dublu canat pot ajunge până la 2400 mm lățime x 2700 mm înălțime.

PLASE PENTRU INSECTE, GLISANTE SAU CULISANTE

Plasele glisante sau culisante sunt ideale pentru terase și balcoane unde suprafața vitrată este mare, acestea putând fi realizate la dimensiuni de până la 6000 mm pe lățime și 3000 mm pe înălțime.

Sunt disponibile în culorile standard ALB și MARO, dar la cerere se pot vopsi în orice culoare din paletarul RAL sau imitație de lemn.

Sistemele pot fi individuale un singur canat care poate glisa pe șină simplă de tip “Z”, două sau trei canate care rulează pe un sistem de șine multiplu. Sistemele sunt realizate cu role ce permit ajustarea unghiului de înclinare, dar și cu frână pentru a preveni lovirea accidentală.

PLASE TIP PLISEE CU ACȚIONARE PE VERTICALĂ SAU ORIZONTALĂ

Plasele tip plisee sunt cel mai nou sistem de protecție împotriva insectelor, oferind un design atrăgător oricărei locuințe.

Plasele pot fi realizate atât în plan vertical la dimesiuni de până la 1500 x 1500 mm, iar în plan orizontal pot atinge dimensiuni de până la 3000 mm înălțime x 6000 mm lățime în sisteme de 1, 2 sau chiar mai multe canate.

Sistemele sunt disponibile în culorile standard ALB (9010), MARO (8014 sau 8019) și GRI ANTRACIT (7016), dar la cerere se poate opta pentru orice culoare din paletarul RAL sau imitație de lemn.

ȘINE AUTOMATE PENTRU PERDELE/DRAPERII


Decorează-ți casa și protejează-ți intimitatea prin controlul perdelelor

Cu o draperie de catifea şi câteva piese de perdea diafane, este incredibil cum îți vei schimba starea de spirit într-o casă! Atunci când creezi atmosfera, draperiile joacă, de asemena, un rol important pentru confortul şi intimitatea ta.

Plusul pentru motoare electrice
Motorisation robuste Un motor puternic, atractiv şi silenţios
Manoeuvre douce et fluide

Operare uşoară şi lină

Perdelele sunt protejate

Fonction “Touch motion“

Funcţia „Touch motion”

Motorul preia mișcarea atunci când tragi draperiile manual

La motorisation de rideau est évolutive

Motorul perdelei este adaptabil

Poţi trece uşor la automatizarea casei

Mémoire de position favorite

Memorarea poziţiei favorite

Funcţia MY este disponibilă pe telecomandă

Vitesse réglable avec la gamme Glydea

Viteză adaptabilă în gama Glydea

Motorul este adaptabil pentru a se plia pe nevoile tale.

Perdele motorizate

Este disponibil cu un sistem de deschidere centrală sau laterală şi se integrează discret în design-ul casei tale. Creează-ţi decorul şi ambianţa şi optează pentru casa conectată.


De ce ar trebui să îţi motorizezi sistemul de perdele?

Cu perdele electrice, nu mai ai șnururi de manevrat sau sfori care se înoadă! Controlează-le dintr-o apăsare de buton ca să îţi protejezi intimitatea şi casa de razele soarelui.