Menu

+40 755 880 110 contact@decorimob.ro

Sisteme de încălzire

Gama noastră de sisteme de încalzire electrica în pardoseală și degivrări exterioare este soluția perfectă pentru o casă modernă. Încălzirea electrică în pardoseală are rolul de a realiza o temperatură perfectă, ce vă face să vă simțiți confortabil.

Acest tip de încălzire este adecvată oricărui proiect și combină cu succes utilitatea și flexibilitatea pentru întreaga casă, oferind un confort de neegalat, prin distribuția uniformă de căldură pe zona întregului etaj, folosind căldura radiantă de temperatură scăzută, mai degrabă decât temperaturi înalte “punct de încălzire” asociate cu radiatoarele.

Încălzind o suprafaţă mare la o temperatură scăzută, produce forma cea mai confortabilă de încălzire posibilă, prin reducerea pierderilor de căldură de la corpurile noastre fără supraîncălzirea aerului din jur.

Zonarea casei dvs., cu sisteme de  încălzire electrică în pardoseală, este simplă, folosind termostate inteligente cu monitor de energie, programabile digital, care vă permit să selectați nivelurile de temperatură și programul, pentru a se potrivi perfect stilului dvs. de viață. Sistemele noastre sunt visul fiecărui designer, fără radiatoare voluminoase pe pereți care ocupa spațiu valoros. Cu încălzirea electrică prin pardoseală, puteți folosi fiecare metru pătrat din casa dvs. așa cum doriți. Sistemul de încălzire electrică nu necesită întreținere.

Un sistem de podea reduce umiditatea, prevenind acarienii, în timp ce căldura radiantă reduce circulația prafului. Acestea sunt caracteristici importante pentru cei care suferă de alergii și astm. Nu există suprafețe fierbinți sau margini metalice dure, pe care le găsim la un sistem de radiatoare.

Oferim produse complete pentru interior și exterior:

Sistem de încălzire electrica sub plăci ceramice și piatră:

Alte sisteme de încălzire: