Ce este feroneria?

De aproape 100 de ani G-U oferă o gamă completă de feronerie și echipamente de siguranță pentru ferestre și uși. Întotdeauna inovatori, deviza grupului de firme   G-U este “Tehnologia de siguranță la dispoziția dumneavoastră!”. De mulți ani, nume mari că BKS (tehnologia sistemelor de închidere), FERCO (feronerie) și GU Automatic (sisteme de uși automate) aparțin grupului Gretsch-Unitas.

Feroneria G-U oferă numeroase avantaje:
Flexibilitate – feroneria este compatibilă cu toate profilele de pe piață și gândită pentru montaj automat cât și manual.
Securitate – beneficiază de plăcute de închidere pentru securitate sporită, punctele de închidere sunt prevăzute cu role ciupercă de inox.
Comoditate – rolele ciupercă se ajustează automat la luft, toate reglajele se realizează cu șurubelnițe tip Torx.
Eficientă – număr de componente redus rezultând o durabilitate sporită, asamblare rapidă, costuri de stocare reduse și uzură scăzută.
Calitate – feroneria este protejată de coroziune prin tratarea suprafețelor cu ferGUard silver.

Roto NT Designo

Fără balamale vizibile, fără capace de acoperire care s-ar putea
desprinde, nimic nu diminuează estetică ferestrei. Toate componentele sunt integrate în cerceveaua și tocul ferestrei, ceea ce înseamnă că sunt invizibile din afară.

Roto a elaborat această feronerie complet nouă de înaltă calitate, cu un design argintiu mat, de o tehnologie la nivel înalt. Lagărele inferioare oscilante se potrivesc perfect cu sistemul modular.
O reglare simplă, tridimensională a tocului ferestrei este posibilă cu ajutorul șuruburilor de reglare. Componente inovatoare de siguranță, cum ar fi mecanismul de basculare intrare T, că și dispozitivul împotrivă deschiderii cu un șperaclu în balamaua de colț, garantează securitate ridicată. Unghiul maxim de deschidere al ferestrei este de 100°, creând o deschidere deosebit de generoasă.

Roto NT Designo oferă perspective foarte interesante, în special pentru proiecte de construcție, cu lemn de calitate superioară și ferestre din PVC.